Spektrum VRANOVSKÉ NOVINKY
Spektrum VRANOVSKÉ NOVINKY

Hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v rebríčku TREND TOP 10 hotelov Slovenska 2017

Správy / Ostatné / Hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v rebríčku TREND TOP 10 hotelov Slovenska 2017

 Hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v rebríčku TREND TOP 10 hotelov Slovenska 2017

Novootvorenú štvorhviezdičkovému hotelu Zelená Lagúna na Domaši sa podarilo získať ďalšie ocenenie! V závere týždňa vyhlasoval týždenník TREND výsledky súťaže – najlepšie hotely a reštaurácie na Slovensku v roku 2017.

Práve hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v prvej desiatke v rámci všetkých slovenských hotelov. „Toto ocenenie vnímame ako výsledok práce celého kolektívu a motivuje nás k neustálemu zdokonaľovaniu služieb,“ uviedla Silvia Manduľáková, riaditeľka hotela. Počas premiéry na odovzdávaní certifikátov týždenníka TREND si v kategórii 4-hviezdičkových hotelov prevzali ocenenie za neuveriteľné 8. miesto a 9. - 11. miesto spomedzi všetkých hotelov v hodnotení. O deviate miesto sa delia s ďalšími dvoma slovenskými hotelmi, pretože všetky dosiahli 17 bodov z 20 možných.

Hotel, ktorý je situovaný v okrese, ktorý patrí medzi najmenej ekonomicky rozvinuté – odvolávajúc sa na výjazdové zasadnutie vlády v okresoch s mierou nezamestnanosti s prevyšujúcou celoslovenský priemer si toto ocenenie veľmi váži. Stal sa priekopníkom tohto štandardu ubytovania na Domaši a to nabáda vedenie k tendencii neustále s zlepšovať a nestrácať na duchu. „Našim hosťom prinášame kvalitný 4-hviezdičkový servis. Vždy sa však snažíme priniesť im aj niečo navyše a veríme, že práve preto sa k nám naši hostia radi opätovne vracajú,“ povedala Silvia Manduľáková.

Do hodnotenia sa zaraďujú v súlade s názvom projektu len slovenské špičkové, teda TOP zariadenia. Vlani urobil TREND v bodovaní tohto ročníka podstatnú zmenu a bodovanie sa zjednodušilo. Namiesto 200 bodovej stupnice sa začala používať 20 bodová, ktorú používa napríklad druhý najznámejší bedeker na svete, francúzsky Gault Millau. Kritériá sa nezmenili, naďalej sa kladie pri reštauráciách dôraz na kvalitu jedla, servisu, prostredia a tiež na pomer kvality a ceny. Pri hoteloch na servis, vybavenie a tiež na pomer kvality a ceny.

Hotely a reštaurácie navštevovali hodnotitelia TREND-u od júna 2016 do marca 2017, a tak ako po minulé roky sa hodnotilo formou mystery shoppingu, teda anonymných návštev. Celkom bolo ohodnotených približne 220 reštaurácií a hotelov. Výsledky boli vyhlásené na TREND konferencii Horeca manažment 2017.
 

Hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v rebríčku TREND TOP 10 hotelov Slovenska 2017

Správy / Ostatné / Hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v rebríčku TREND TOP 10 hotelov Slovenska 2017

 Hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v rebríčku TREND TOP 10 hotelov Slovenska 2017

Novootvorenú štvorhviezdičkovému hotelu Zelená Lagúna na Domaši sa podarilo získať ďalšie ocenenie! V závere týždňa vyhlasoval týždenník TREND výsledky súťaže – najlepšie hotely a reštaurácie na Slovensku v roku 2017.

Práve hotel Zelená Lagúna sa umiestnil v prvej desiatke v rámci všetkých slovenských hotelov. „Toto ocenenie vnímame ako výsledok práce celého kolektívu a motivuje nás k neustálemu zdokonaľovaniu služieb,“ uviedla Silvia Manduľáková, riaditeľka hotela. Počas premiéry na odovzdávaní certifikátov týždenníka TREND si v kategórii 4-hviezdičkových hotelov prevzali ocenenie za neuveriteľné 8. miesto a 9. - 11. miesto spomedzi všetkých hotelov v hodnotení. O deviate miesto sa delia s ďalšími dvoma slovenskými hotelmi, pretože všetky dosiahli 17 bodov z 20 možných.

Hotel, ktorý je situovaný v okrese, ktorý patrí medzi najmenej ekonomicky rozvinuté – odvolávajúc sa na výjazdové zasadnutie vlády v okresoch s mierou nezamestnanosti s prevyšujúcou celoslovenský priemer si toto ocenenie veľmi váži. Stal sa priekopníkom tohto štandardu ubytovania na Domaši a to nabáda vedenie k tendencii neustále s zlepšovať a nestrácať na duchu. „Našim hosťom prinášame kvalitný 4-hviezdičkový servis. Vždy sa však snažíme priniesť im aj niečo navyše a veríme, že práve preto sa k nám naši hostia radi opätovne vracajú,“ povedala Silvia Manduľáková.

Do hodnotenia sa zaraďujú v súlade s názvom projektu len slovenské špičkové, teda TOP zariadenia. Vlani urobil TREND v bodovaní tohto ročníka podstatnú zmenu a bodovanie sa zjednodušilo. Namiesto 200 bodovej stupnice sa začala používať 20 bodová, ktorú používa napríklad druhý najznámejší bedeker na svete, francúzsky Gault Millau. Kritériá sa nezmenili, naďalej sa kladie pri reštauráciách dôraz na kvalitu jedla, servisu, prostredia a tiež na pomer kvality a ceny. Pri hoteloch na servis, vybavenie a tiež na pomer kvality a ceny.

Hotely a reštaurácie navštevovali hodnotitelia TREND-u od júna 2016 do marca 2017, a tak ako po minulé roky sa hodnotilo formou mystery shoppingu, teda anonymných návštev. Celkom bolo ohodnotených približne 220 reštaurácií a hotelov. Výsledky boli vyhlásené na TREND konferencii Horeca manažment 2017.
 

×

ZNAČKY: Vranovské NOVINKY SPEKTRUM Stropkov Vranov Týždenník Noviny Zaujímavosti Občan Šport Kultúra Pohotovosť

Realizácia © 2019 GRAND STUDIO, s.r.o. - tvorba propagačnej grafiky a webových stránok