FRAGILE a Mária Čírová sa dotknú hudby vo Vranove s krehkým pôvabom

  • Dátum: 20.05.2024 / 03:32
imrich.mako@vranovske.sk
Autor

Unikátne spojenie dokonalých hlasov. FRAGILE a Mária Čírová. Ich vzájomnou harmóniou sa môžete nechať „uniesť“ aj vo Vranove nad Topľou.

FRAGILE. Krehký obsah. Krehký hudobný obsah. Znásobený spoluprácou s Máriou Čírovou. Svetové hity v a cappella úpravách, najväčšie hity Márie Čírovej, a predovšetkým ich spojenie je zárukou nezabudnuteľného večera v znamení hudobného luxusu.

Ako v kaplnke. To nie je metafora, ale preklad slova a capella. Tento termín vznikol ešte v stredoveku. V období, keď bola hra na hudobné nástroje v kaplnkách zakázaná. Dnes už v stredoveku nežijeme. Projekt Braňa Kostku nie je z núdze cnosť, ale umeleckou výzvou dotknúť sa hudby krehko. Iba vlastnými hlasmi.

FRAGILE sa vyhrávajú s výsadou dotknúť sa hudby vlastným spôsobom s umeleckou noblesou. A speváckym majstrovstvom. Najslávnejšie hity prebrusujú do diamantov, v ktorých vyznievajú všetky detaily. Detaily, vďaka ktorým dokážete objaviť v tisíckrát napočúvanej piesni nový zážitok, emóciu, elektrizujúcu excelentnosť…

Mária Čírová do tohto „krehkého“ konceptu zapadá dokonalým spôsobom. Jedna z najtalentovanejších a najúspešnejších slovenských speváčok súčasnosti sa spoluprácam nebráni, čo už potvrdila viackrát. Vďaka charizmatickej osobnosti ich vždy vyšperkuje pôvabom a emóciou, ktorá zážitok znásobia niekoľkonásobne. Spolu s FRAGILE navyše nechajú vyniknúť unikátnosť ľudského hlasu v majstrovskej podobe.

FRAGILE a Mária Čírová vystúpia spolu v Mestskom dome kultúry vo Vranove nad Topľou 5. júna 2024 o 19.00 hod. Vstupenky si môžete zakúpiť na www.kulturavranov.sk.