Teplo a pohodlie vo vašej spálni: jednoduché riešenia, maximálny komfort

imrich.mako@vranovske.sk
Autor

Letné horúčavy vystriedajú jesenné prehánky a zimné mrazy. Všetko okolo sa mení. Namiesto limonády s ľadom – šálka horúceho čaju. Namiesto ľahkých slnečných šiat a sandálov – nadýchané svetre a pevné topánky. Je čas zmeniť výzdobu vlastnej spálne, aby vás nič nerozptyľovalo od oddychu a príjemných snov.

Flanelové obliečky

Posteľné obliečky z mäkkého materiálu s nachos sú tým najlepším riešením do chladného počasia. Moderné flanelové obliečky, obliečky na paplóny a obliečky na vankúše sú vyrobené z odolnej látky s výbornými termoizolačnými vlastnosťami.

3 hlavné výhody flanelových obliečok:

1. 100% luxusná bavlna so špeciálnou predúpravou. Prírodné bavlnené vlákna sú mnohokrát česané, aby sa odstránili mikroskopické kúsky. Dlhé česané vlákna po stočení do vlákna vytvárajú hladkú štruktúru bez nepríjemných uzlov.

2. Výnimočná tkanina. Flanel je tkanina s nezvyčajnou väzbou. Miniatúrne slučky na oboch stranách materiálu vytvárajú vzduchové pasce, ktoré pripomínajú kožušinu; dlhodobo budú zachytávať a udržiavať teplo.

3. Odolnosť voči opotrebovaniu a pevnosť. Vysoká hustota flanelu zaisťuje dlhodobé používanie posteľnej bielizne. Aj po opakovanom praní si flanelové obliečky zachovávajú svoje funkčné vlastnosti.

Flanelové obliečky sú skvelým antistresovým produktom. Dotyk mäkkého, nadýchaného, ​​teplého povrchu flanelu podvedome uvoľní, naladí na odpočinok. Rýchle pohodlie poskytnú flanelové obliečky s geometrickým vzorom alebo kvetinovými vzormi.

Drevené hodiny

Prírodné drevo v domácom interiéri sa automaticky spája s teplom a útulnosťou. Použite drevené hodiny na dekoráciu svojej spálne: ľahké, bezpečné, spoľahlivé, s presným mechanizmom.

Hodiny sú vytvorené na báze drevovláknitých dosiek s hrúbkou len 3 mm. Funkčný dekor sa ľahko pripevňuje na stenu pomocou kovového pántu na zadnej strane hodín. Pri výrobe tanierov sa nepoužíva toxické lepidlo, materiál je bezpečný pre deti a alergikov.

Okrúhly tvar drevených hodín do spálne upokojuje, rýchlo prepína telo z úzkostného stavu do uvoľneného. V online katalógu je ľahké si vybrať:

  • odtieň dreva, aby zodpovedal rámom okien s dvojitým zasklením alebo povrchom nábytku v spálni;
  • obľúbené písmo arabských alebo rímskych číslic alebo model s konvenčným zápisom odpočítavania.

Ciferník s kontrastnou farbou módnych drevených hodín je dobre viditeľný z akéhokoľvek miesta v spálni. Všetko je pod kontrolou, zima ide podľa plánu.


Warning: Undefined variable $user_display_name in /data/7/7/77ec2903-772e-4dd7-85f6-531a26f760b2/vranovske.sk/web/wp-content/plugins/secure-copy-content-protection/public/class-secure-copy-content-protection-public.php on line 733
Akékoľvek kopírovanie obsahu bez vedomia redakcie je zakázané!