Môj dom, môj hrad! Stolní tenisti OŠK V. Žipov sú v 2. lige stopercentní

imrich.mako@vranovske.sk
Autor

Stolní tenisti OŠK Vyšný Žipov sú po úvodných dvoch kolách v 2. lige, Východ stopercentní! Po Spišských Vlachoch zdolali doma aj ŠŠK Centrál Svidník 13:5.

Hráči Vyšného Žipova postúpili do 2. ligy suverénnym spôsobom! Na výborné a konštantné výkony chcú v klube nadviazať aj v tejto sezóne, preto v príprave nič nepodcenili.

K stabilným oporám Ondrejovi Vagaskému, Michalovi Fečovi, Matejovi Mušákovi, Kamilovi Paľkovi a Dominikovi Džujkovi doplnili zostavu o Samuela Feča, ktorý prestúpil „domov“ z VsTK Vranov. Okrem toho žipovskí stolní tenisti ladia formu v sparingoch s hráčmi ako Martin Hruška, Števo Eštok či Daniel Oráč, ktorý je zároveň trénerom nováčika. Tento prístup sa premieta aj do výsledkov!


OŠK Vyšný Žipov – ŠKST Spišské Vlachy 15:3.

V spoločenskej sále na miestnom futbalovom štadióne položili Žipovčania základ víťazstva proti Svidníku už v úvode. Po šiestich hrách, z toho dvoch štvorhrách, viedli 5:1. Postupne svoj náskok natiahli na 8:2 a v závere dostal priestor aj mladý Jozef Daňo.

Dominantnými hráčmi so stopercentnou bilanciou po dvoch kolách boli opäť 4-bodový Kamil Paľko a 3,5-bodový Samuel Fečo. Práve ich zápasy so Svidníčanom Patrikom Stadtherrom patrili medzi najkvalitnejšie. Prvoligové, teda o súťaž vyššie, kritéria spĺňal proti svidníckemu lídrovi aj duel Mateja Mušáka. Takticky rozohranými výmenami, ktoré s rastúcou razanciou úderov gradovali na hranicu rizika, ponúkli absolútny stolnotenisový zážitok!

OŠK Vyšný Žipov – ŠŠK Centrál Svidník 13:5


Fotogaléria